Cron-aften 007

Cron-aften 002

Cron-aften 001

Restaurant Cro'n holder åbent for selskaber og arrangementer om søndagen,

dog min. 15. gæster og ved forudbestilling.

MAD UD AF HUSET

Vi giver 10% i rabat på mad ud af huset,

som afhentes i restauranten.

Hold din næste fest på Cro'n...

F.eks. dåb, konfirmation, bryllup, rund fødselsdag osv.

Ring og hør nærmere ved Gitte.

Restaurant Cro’ns menuer tager udgangspunkt i det traditionelle klassiske danske køkken og favner bredt fra ”Stegt flæsk med persillesovs” over ”Dansk bøf” til ”Andesteg” og ”Stegte ål” m.m.

Alle vore retter er ”kærligt” lavet fra bunden. Bl.a. vort tilbehør såsom rødbeder, asier, agurkesalat, rødkål og syltetøj.
Råvarerne er nøje udvalgt med fokus på brug af danske produkter.

Det faste spisekort skifter mellem sommer og vinter, og er tilpasset årstiden.

Da vi overtog Restaurant Cro’n tilføjede vi ”Ugens ret” og ”Månedens menu”.
Ugens ret er tilpasset årstiden. Her bydes på de helt gamle traditionelle retter, såsom ”Gule ærter”, ”Brunkål”, ”Flødegullasch”, ”Skipperlabskovs” m.m.
Hver måned tilbyder vi også en 3 retters menu med tilhørende vine, som vor vinleverandør nøje udvælger.

article-separater